Tony Dinozzo of Shamrock Field
alias “Banderas”
Geboren 04-04-2012 in de kennel Shamrock Field te Nederweert.

Whispering Kate Of Shamrock fieldSh.Ch.Simply The Best from Borders Paradise


 Zijn mama is de mooie Whispering Kate Of Shamrock field.
Zijn papa is de prachtige Sh.Ch.Simply The Best from Borders Paradise "Kobi"


Op 26 mei 2012 zijn we Banderas gaan halen en deed hij zijn intrede in ons gezin. Fame moest wel even wennen aan die kleine zwart-witte kruimel, maar al snel waren ze dikke vrienden, en kunnen ze het prima samen vinden.

Banderas is erg aanhankelijk, dol op iedereen en niks is hem te gek.  Alles is nog vreselijk interessant, van een dwarrelend blaadje tot een papiertje, speelgoed, de visjes in de vijver en  noem maar op. Op deze jonge leeftijd moet alles grondig onderzocht worden. Hij wordt heel erg graag gekroeld en gekriebeld, geniet daar met volle teugen van kruipt het s avonds dan ook het liefst naast je op de bank om een dutje te doen. En ja, dan moeten wij niet vergeten te aaien ;-)

Met Harvey onze kater kan Banderas het ook super goed vinden. Al vind hij het stiekem wel erg leuk om hem op te jagen en achterna te zitten. Gelukkig kan Harvey daar goed tegen en hij vind het dan ook helemaal niet erg om hard weg te rennen om vervolgens ook weer uit te dagen. Zo houden ze elkaar wel lekker bezig.


Natuurlijk zijn we nog volop met opvoeden bezig, en een goede en vooral leuke leerschool hoort daar bij!

Met heel veel plezier trainen wij de nodige uurtjes bij  Hondenschool de Jolige Groentjes in Beek. Zoals Karin Roelofsma de eigenaresse zelf zegt: een mini hondenschool met een maximale inzet, en dat kunnen wij alleen maar beamen.Banderas heeft hier ook zijn hartsvriendinnetje ontmoet: Sunny/Aviendha of Karo’s Triangle. 

Ze schelen 3 weken in leeftijd, en het is echt dikke mik tussen die twee. Vanaf hun prille leeftijd trainen ze samen, stoeien ze samen en hebben de grootste lol.Na het harde werken van trainen en nadenken, gaan ze helemaal op in elkaar. En wat is nu leuker dan een echt maatje op school te hebben ;-)

Om een kijkje te nemen bij de Hondenschool de Jolige Groentjes kun je bij de links terecht, of klik op de foto van de hondenschool. Ook te volgen op facebook.